Ice Cream Tag

Lieve …,

De afgelopen paar dagen was het ineens super mooi weer. In deze dagen heb ik dan ook de nodige hoeveelheid ijsjes gegeten (of zelfs iets meer dan nodig). Ijsjes eten is voor een van mijn beste vriendinnen en ik een soort traditie bij een specifieke ijssalon bij ons in de buurt. We noemen onszelf de ijsjessquad, dus je snapt hoe groot de obsessie is. Omdat ijsjes zo aanwezig waren in mijn leven de afgelopen dagen, leek het me wel leuk om de Ice Cream Tag in te vullen! (Deze Tag komt van fablouise.nl)

Wat is je favoriete ijsje?

Mijn favoriete ijsje is (huilen) niet in nederland te koop. Het is de Magnum White Almond. De binnenkant is straciatella-ijs en de buitenkant is witte chocolade met amandelen. Als ik op vakantie ben is dit vaak het enige ijsje dat ik eet, maar dan wel het liefst de hele dag door. Mijn intense enthousiasme is ook te zien in dit filmpje dat ik afgelopen vakantie maakte.

Wat is je favoriete topping op softijs?
(disco dip, chocoladesaus, nootjes)

DISCO DIP ALL THE WAY! Ik vond het als kind al leuk, sommige dingen veranderen nooit.

Welk ijsje vind je totaal niet lekker?

Mensen blijven zich verrassen over het feit dat ik chocolade-ijs echt heel vies vind, met een uitzondering voor witte chocola. Ik hou ook niet van Splits.

Ben je meer een liefhebber van softijs, yoghurt ijs of waterijs?

Alledrie alsjeblieft. Het liefst op een 1 dag, als het even kan.

Hoe ziet je droomijsje eruit? Waar zou die uit bestaan?

Witte chocolade slagroomijs met cookie dough, bastognesprinkles en discodip natuurlijk. Mag er dan ook nog slagroom in het super crispy hoorntje? Ha, natuurlijk mag dat, het is mijn droomijsje.

Hoeveel ijsje eet jij ongeveer in de zomer?

Te veel om te tellen?

Afbeeldingsresultaat voor magnum beyaz
Bron

Welke drie smaken bolletjes ijs neem jij op je horentje? 

Watermeloen, witte chocola en iets van Kitkat/cookie dough/ Bastogne / Oreo.

Verzin een naam voor je zelfverzonnen ijsje!

Ic(e)aotic Cream

 

Hoe ziet jouw droomijsje eruit?

Knuffels ❤ ,

Manon

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s