Ik werd wakker…

Lieve …,

Het was vrijdagavond. Ik lag rustig in bed tv te kijken voordat ik ging slapen. Naast me lag een chocoladereep, zo’n bijzonder exemplaar van de AH met stroopwafel. Ik kon niet kiezen tussen het eten van chocola of koekjes en zo kon het allebei tegelijk. (Kan iemand degene die dit bedacht heeft even een Nobelprijs geven? Bij voorbaat dank.) Mijn ogen werden kleiner in hetzelfde tempo als dat de chocoladereep dit werd.

Een paar uur lang lag ik heerlijk te slapen. Dromend over eenhoorns, regenbogen, babydieren en dansende pinguins (nee, niet echt), vlogen de uren voorbij. Tot het 4 uur ’s nachts was, op dat moment veranderde alles. Mijn tv stond nog steeds aan, ik was immers in slaap gevallen voor ik hem uit kon zetten. Mijn arm lag over de lege chocoladeverpakking en mijn lichaam was een oase van rust en geluk.

WHOEEEEEEEEEEP WHOEEEEEEEEEEP WWHOEEEEEEEEEP!

Ik stond binnen een halve seconde naast mijn bed, duizelig van de plotselinge bewegingen en nog zeker voor 89% in slaap terwijl de lege chocoladeverpakking aan mijn arm geplakt zat. Het duurde dan ook even voor ik me realiseerde dat het niet ons brandalarm was, maar een brandalarm in het programma dat mijn tv ondertussen uitzond.

Afbeeldingsresultaat voor gossip girl gif blair
Bron

Dus, zullen we even afspreken dat programma’s met alarmen die afgaan alleen tussen bepaalde tijden afgespeeld mogen worden? En waarom klinkt het brandalarm als een dronken puber die met zijn handen omhoog euforisch door de club schreeuwt? Daar moeten we iets aan doen, want midden in de nacht naast je bed staan, is echt geen feestje. Brand ook niet, dus laten we er voor zorgen dat het ook niet zo klinkt. Ik stel voor: BRAAAAAAAAAAAND! VUUUUUUUUUUR! BRAAAAAAAAAAAAAAND! Lijkt me veel passender.

Knuffels ❤ ,

Manon

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s