2 jaar!!

Lieve…,

Ondanks dat ik de laatste maanden heel erg afwezig ben geweest, ben ik mijn blog absoluut niet vergeten en ligt er een stapel vol ideeën klaar voor de aankomende maanden. Maar… dat betekent niet dat vandaag niet gevierd moet worden! Awayfromtheordinary bestaat alweer 2 jaar!! Ze worden zo snel groot :’) (grapje, grapje).

Twee jaar is zo lang en ik ben nog steeds super blij dat ik in 2016 besloot te gaan bloggen en te delen wat ik het liefste doe: schrijven! In twee jaar is er heel veel veranderd en een constante daarin was mijn blog en liefde voor schrijven, ookal waren de uploads alles behalve constant.

Dus eet een taartje, drink iets feestelijks en geniet van deze verjaardag. Ga vooral iets lekker geks doen. Vlaggetjesmummie anyone? Dat is in ieder geval weer eens iets anders dan in een kringetje plakjes kaas en worst eten. Hier nog even een foto van een feestelijke pinguin, omdat het kan.

(Hij is toch te cute! 😍)

Ik hou van jullie.

Tot snel!

Knuffels ❤ ,

Manon

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s