Aankondiging

Lieve jij,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik hier iets gepost heb. Ik kan nu met wat slappe excuses komen, maar dat ga ik niet doen. De waarheid is dat mijn hoofd er gewoon even niet naar stond en dat ik minder dan 0 inspiratie had.

Maar..

Nieuw jaar, nieuwe kansen, eigenlijk heeft dit helemaal niets met de jaarwisseling te maken. Mijn liefde voor schrijven is absoluut niet weg. Ik heb besloten weer te gaan uploaden, regelmatig dit keer. Op Dinsdag en Vrijdag zullen er om 6:00 ’s ochtends artikelen verschijnen, met deze aankondiging als begin hiervan. Ik kan niet wachten om weer aan de slag te gaan en ben dan ook druk bezig met het schrijven van nieuwe artikelen.

Tot maandag!

Knuffels ❤ ,

Manon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: