Poetry

Lieve …,

Zondag kon je op mijn blog een gedicht lezen dat ik voor school schreef toen ik twaalf jaar oud was. Ondertussen zijn we acht jaar verder en ben ik opnieuw begonnen met het schrijven van gedichten. Ik heb in de jaren hiertussen nauwelijks geoefend, dus verwacht geen meesterwerken. Persoonlijk raakte ik erg geïnspireerd door ‘slam poetry’ waar ik naar keek op YouTube. Ik zal in een later artikel mijn slam favorieten op een rijtje zetten. Voor nu moet je het met mijn woordenknutsel doen 😉

Batch of friendship

 

In the bakery of friendship,

were we a bad batch?

Because you let me fall down hard,

when I needed you to catch.

There were cupcakes around us,

pastries everywhere.

But my bun-like sweetness,

wasn’t enough for you to care.

 

Someday when someone,

oh, I hope that he might.

Looks at the bun,

I am, and takes a small bite.

I will fill him with enchantment,

take his breath away.

For now he is absent,

I’ll wait ‘till he’ll stay.

Who likes cupcakes anyway?

 

Knuffels ❤ ,

Manon

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s