Facebook throwback #1

Lieve …,

Nadat ik een aantal keer een Twitter throwback heb gedaan, vond ik het tijd om eens een Facebook-versie te maken. Ik heb al Facebook sinds 2011(!) en mijn volledige 14-jarige puberbrein is dus lekker terug te lezen. Duik mee terug naar 2011 en dan kunnen we samen lachen om de spelling en grammatica van de Nederlandse taal die ik toen absoluut nog niet goed beheerste.

 

 

img_3881

Ja, huiswerk is absoluut saai. Dit bleef nog jarenlang een regelmatig terugkerende klacht. Ik snap niet zo goed waarom leren voor mijn duikcursus grappig was, maar blijkbaar was het XD-waardig. Misschien omdat het een soort huiswerk voor de lol was #hypocriet.

 

img_3880

#zwaarleven.

 

img_3878

Wat? Alweer saai huiswerk gekregen? Arm kind. Een so voor gym is dan echt wel weer  een beetje gekkig.

 

img_3877

 

 

 

Wat fijn dat je iedereen even op de hoogte stelt van dat je je kamer gaat stoffen. Super relevante info, echt tof.

 

img_3874

Wen er maar niet aan. Dit was je eerste cijfer voor scheikunde en daarmee ook het laatste goede cijfer dat je daar ooit voor gehaald hebt. xxx(ugh)

 

img_3873

Ik zei toch dat je niet moest wennen aan goede cijfers voor schei(t)kunde (sorry, deze grap kon ik niet laten)..  Wel lekker van latijn, is hoger dan je gemiddelde 2,5. Het cijfer van je Nederlands was vast ook niet al te hoog als ik dit zo lees..

 

img_3871

HAHAHAHAHAHAHA Gym valt uit XDXDXDXD. Juist. Ik vond gym stom, maar zo grappig was het nou ook weer niet.

 

img_3870

Ik herinner me dit moment nog heel goed. Ik wilde eigenlijk typen ‘300 woordjes, alsof ik niets beters te doen heb met mijn leven.’, maar toen werd ik bang dat een leraar of latere werkgever het zou lezen dus heb ik hem aangepast. Zonder succes.  De logica van een 14-jarige, wat doe je eraan?

 

Lachen jullie jezelf ook uit als je oude Facebookberichtjes terug leest?

 

Knuffels ❤ ,

Manon

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s