Nieuwe lay-out.blog

Lieve ..,

Gisteren heb ik eindelijk mijn eigen domein gekocht! Dit betekent dat ‘awayfromtheordinary.wordpress.com’ vanaf nu is veranderd in ‘awayfromtheordinary.blog’!

Met het kopen van mijn domein kwamen er ook veel mogelijkheden voor de lay-out bij. Ik ben er even mee bezig geweest maar ben eindelijk helemaal tevreden met de nieuwe look van deze site! Vooral op laptops en tablets werkt hij goed, op de mobiele versie valt hij nog een beetje buiten het scherm maar ik werk eraan om dat snel te fixen.

Ik hoop dat jullie de nieuwe layout net zo mooi vinden als ik!

Knuffels ❤ ,

Manon

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s