Disney-TAG

Lieve …,

Afgelopen week ben ik begonnen met het terugkijken van alle klassieke Disneyfilms. Ik heb in mijn bullet journal een lijstje gemaakt van al deze klassiekers waarmee ik kan bijhouden wat ik kijk. De teller staat op dit moment op twaalf. Ik realiseer me dat het klinkt alsof ik de hele week alleen maar films heb zitten kijken, maar de films duren gemiddeld maar een uurtje (Wat dus alsnog betekent dat ik meer dan 12 uur aan Disneyfilms heb gekeken deze week). En wees nou eerlijk, je kan nooit te veel Disney kijken! Omdat Disney op dit moment zeer aanwezig is in mijn dagbesteding, leek dit me het perfecte moment om de Disney TAG te doen. So, here we go!

Wat is je favoriete Disneyfilm?

We beginnen gelijk maar met een van de moeilijkste vraag van deze TAG. Mijn favoriet van de oude Disneyfilms is zeker weten Mulan. Ook kan ik Belle en het Beest heel erg waarderen. Vroeger waren mijn favorieten Assepoester, Dombo, de Aristokatten, Lilo & Stitch en de Klokkenluider van de Notredame. De afgelopen jaren zijn er veel nieuwe films bijgekomen die ik echt fantastisch vind. Ze zijn wat moderner en hebben vooral heel veel humor. Frozen, Rapunzel en Vaiana maken dan ook zeker deel uit van mijn huidige favorieten.

Afbeeldingsresultaat voor Mulan gif
Bron

Welke prins wil je zijn?

Ik vind dit heel lastig omdat ik nooit heel veel heb gehad met de prinsen in Disneyfilms. Meestal kwamen ze maar heel kort voor in de film en leerde je ze niet echt kennen. Mag ik Olaf rekenen als prins van de sneeuw? In dat geval wil ik Olaf zijn, met mijn liefde voor warme knuffels.

Afbeeldingsresultaat voor Olaf gif
Bron

Welke prinses wil je zijn?

Deze vind ik dus niet zo heel lastig. Prinses Anna van Frozen omdat ik op haar lijk. Maar ik zou ook heel graag Belle willen zijn want, geef toe, die bibliotheek is fantastisch. Dus misschien een mix?

Afbeeldingsresultaat voor Anna en belle Disney
Bron

Op welk karakter lijk je het meest?

Opnieuw is het antwoord op deze vraag Prinses Anna van Frozen. Anna is impulsief, druk, chaotisch en een beetje awkward. Ze vind mensen heel snel aardig en is super enthousiast. Aan de andere kant maakt ze zich ook druk over wat anderen van haar vinden. De eerste keer dat ik Frozen keek, bedacht ik me wat ik zou zeggen in Anna’s situatie en keer op keer was dit precies dezelfde reactie als degene die 3 seconden later kwam van Anna. Ik ben gewoon een hyperactieve chaoot, net als Anna. Ik heb ooit in de Disney-store overwogen om haar jurk te kopen. De haarkleur en sproetjes heb ik al, met twee vlechtjes is het plaatje compleet.

Afbeeldingsresultaat voor Anna frozen gif
Bron

Wat is je favoriete liedje?

Op dit moment is mijn favoriete liedje ‘I see the light’ van Rapunzel. Ik vind ‘Reflection’ en ‘I’ll make a man out of you’ van Mulan ook heel mooi. Daarnaast luister ik ‘Colors of the wind’ van Pocahontas, ‘How far I’ll go’ van Vaiana en ‘Touch the sky’ van Brave heel vaak. Als laatste zing ik natuurlijk, bijna dagelijks, extreem hard en vals mee met alle liedjes uit Frozen (behalve Frozen Heart, dat nummer vind ik echt stom).

Afbeeldingsresultaat voor i see the light
Bron

Wat is je favoriete Disney park?

Ik ben alleen in Disneyland Parijs geweest, dus dat is tot nu toe dan ook mijn favoriet.

Afbeeldingsresultaat voor disneyland parijs
Bron

Welke van de originele figuren is je favoriet?

Lastig.. Ik denk dat het Pluto is omdat hij altijd een beetje onhandig en dommig was. Daarnaast is hij gewoon heel cute.

Afbeeldingsresultaat voor pluto disney
Bron

Wat is jouw favoriete disneyfilm?

Knuffels ❤ ,

Manon

Advertentie

Een gedachte over “Disney-TAG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s