Twitter throwback #2

Lieve …,

Vandaag ben ik terug met meer van mijn oude tweets! Ga lekker zitten en geniet terwijl ik mijn vroegere zelf uitlach.

Goed verhaal Manon..

Sadistisch much? De ‘xD’ maakt het wel af.

Was dit een wanhopige schreeuw? Wat is een moebiel? Het volledig willekeurige hoofdlettergebruik (of meer het ontbreken ervan) is ook echt top. Ik was gewoon verslaafd en eerlijk gezegd, ben ik dat nog steeds.

Goede info, interessant ook.

SPANNEND! Of niet. Maar ben heel blij dat ik voor mezelf en de wereld heb vastgelegd dat ik op 6 januari 2012 de Voice of Holland keek. Dat is handig voor als iemand me ooit vraagt wat ik deed die dag.

 

Plaatste jij vroeger ook altijd alleen maar oninteressante dingen dingen op Twitter?

Knuffels ❤ ,

Manon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: