Slechte Grappentap

Lieve …,

Het is 1 April, kikker in je bil. De ene dag in het jaar dat pure onzin volledig sociaal geaccepteerd is. Ondanks dat we ons daar normaal ook niets van aantrekken, is vandaag de perfecte dag voor de slechtste grappen. Dat is dan ook precies wat ik met jullie ga delen vandaag!

‘Ik ga de Sims downloaden en dan 3000 uur simsen en dus basically mijn hele leven weggooien. Dan kies ik een sim en maak ik een immitatie sim. En dan als iemand vraagt wat ik heb bereikt in mijn leven, dan kan ik zeggen: ‘Ik heb een techniek ontwikkeld waarmee sims kunnen worden gekloond, het heet simmitatie’. En dit vervolgens presenteren op een simposium.

 

18+ leeftijdsregel: Je mag alleen daten met mensen die al cool waren voor 2005.

 

tante: Hij is al 60 geweest.

Ik: HAHA DAN KRIJG JE OUDERENKORTING!

 

*Ziet meisje met spinnenwebmascara*

‘Ik wil haar aanvallen met een makeupdoekje’

 

 

Ik hoop dat je ten minste een kein beetje hebt gelachen. Fijne 1 april!

Knuffels ❤ ,

Manon

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s