1e Verjaardag!

Afbeeldingsresultaat voor 1 jarig jubileum
Bron

Tweeeeeee violen en een trommel en een fluit, want mijn blog die is jarig en de vlaggen hangen uit! (Bij wijze van spreken dan, anders zou ik gewikkeld in regenboogvlaggetjes een gehoorbeschadiging oplopen). Hoera, Hoera, staat de koffie nog niet klaar? Nee, nee, geef me dan een kopje thee. Of een glas wijn. Cocktail. Champagne. Iets feestelijkers dan koffie en thee? Happy Birthday to Awayfromtheordinary!

Hoewel ik de afgelopen maanden heel weinig heb geschreven (sorry!), vond ik dat deze dag toch even gevierd moest worden. Precies een jaar (of zoals alle vervelende moeders zouden zeggen: 12 maanden/52 weken) geleden maakte ik deze blog en schreef ik mijn eerste blogpost: Book writings 1.1. Ondertussen staan er met deze 35 artikelen online. Dat gaan er in de komende maanden alleen maar meer worden, veel meer.

Het afgelopen jaar was voor mij heel druk, maar ook onwijs leuk. Nu mijn leven weer wat rustiger is, kan ik niet wachten om het bloggen weer helemaal op te pakken en te doen wat ik het allerleukste vind! Tot heel snel!

Knuffels ❤ ,

Manon

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s