Herfstfoto’s 

Lieve …,

Het is weer herfst, wat betekent dat het tijd wordt om de dikke jassen en sjaals weer uit de kast te pakken. Je kunt weer  verdrinken in je dikke trui en je beenwarmers optrekken tot onder je oksels. De komende avonden zullen waarschijnlijk bestaan uit een combinatie van je bank, een dekentje, warme chocomel, mini marshmallows en slagroom.

Toen ik gisteren door de regen naar huis liep (yay!), had ik een niet veel voorkomende vlaag van inspiratie. Ik maakte twee foto’s waar ik stiekem best trots op ben.

Als ik loop, kijk ik vaak naar de grond. Mijn onhandige ik struikelt anders over losliggende stoeptegels, een takje of over mijn eigen voeten. Ik liep over een paadje dat volledig bedekt was met de blaadjes die ooit aan de bomen erboven hadden gehangen. ‘Dit is mooi, hier moet ik een foto van maken.’, dacht ik in de regen. Dus stond ik daar lekker in de regen foto’s te maken van mijn voeten. Dit is het resultaat:

Een klein stukje verder op mijn weg naar huis zag ik een paaltje. Op zich niet heel bijzonder, maar dit paaltje had een jas om. Geen kinderen in de buurt, niemand die de jas kwam opeisen. Gewoon een eenzaam paaltje dat het koud had.

Ben jij wel eens gestopt in de regen om een foto van je voeten te maken?

Knuffels ❤ ,

Manon

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s