Old school style: films

Lieve …,

Ik ben echt een sucker voor alles wat old school is. Platenspelers, ouderwetse koffers, aktetassen, bandana’s, polkadots en ga zo maar door. Ik hou ook heel erg van films. Gaat dat samen? Ja, zeker weten. Hierom ga ik vandaag mijn 3 favoriete old school films op een rijtje zetten. Je kent ze waarschijnlijk allemaal al, maar ik vind ze zo geweldig dat ze toch een plekje op mijn blog verdienen.

1. Grease

Ik begin met Grease. Dit is echt mijn favoriete film aller tijden. Danny Zucko is hot, Sandy is cute de film heeft alle elementen die ik zoek in een film: humor, romantiek en die vintage vibe. Daarnaast zijn er natuurlijk nog de liedjes waar ik helemaal op los ga als ze worden gedraaid op een borrel, grease lighting!


Bron

2. Footloose

Cut loose, footloose, kick of the sunday shoes. Deze film is perfect voor de zondag middag. Ik word er in ieder geval super vrolijk van. Ook bij deze klassieker geen gebrek aan muziek om helemaal op los te gaan. Dus voetjes van de vloer en ‘let’s hear it for the boy’ (want geef toe, Ren is best wel een lekker ding, helemaal als hij gaat dansen, lucky us).


Bron

3. An officer and a gentleman

Deze is misschien wat minder bekend en wat minder muzikaal dan de vorige twee films. Hij is echter onwijs mooi en romantisch. Ik kon het in ieder geval niet droog houden. Deze film laat zien dat je ook na een zware tijd weer gelukkig kan worden en dat het oke is om soms een beetje hulp nodig te hebben. Een heerlijke dramafilm met genoeg humor om hem een beetje te verlichten.


Bron

De volgende keer dat het heel hard regent buiten weet je dus wat je te doen staat. Veel kijkplezier!

Knuffels ❤ ,

Manon

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s