Essentials op een boottrip

Lieve …,

Als ik op vakantie ben, dan maak ik altijd een aantal boottripjes. Ik ga dan bijvoorbeeld duiken met mijn vader of zonnen en zwemmen op een dagtrip. Op al deze trips ben ik er achter gekomen dat sommige dingen essentieel zijn als je de hele dag op een boot rondhangt (buiten de obvious dingen als je bikini).


Ten eerste moet je een handdoek meenemen. Dan denk je nu misschien ‘Manon, ik dacht dat je de obvious dingen niet zou benoemen.’ Dat klopt! Natuurlijk moet je een handdoek meenemen om je mee af te drogen na een plons in de zee. Waar hij echter noodzakelijk voor is, is het niet verbranden van je voeten. Vaak lig je met zijn allen op het bovendek van de boot, waar beperkte schaduw aanwezig is. De vloer is meestal gemaakt van een soort plastic kussens. DIE WORDEN HEET! Zonder handdoek verbrand je je voeten, want slippers moeten beneden blijven.

Ten tweede, lippenbalsem. Dit heb je nodig om je lippen zacht te houden. Maar ik heb gemerkt dat het ook werkt om het zout van het zeewater van je lip te poetsen als je even geen water tot je beschikking hebt. Verder is de lunch op een boot altijd echt heerlijk, maar wel aan de pittige kant. Lippenbalsem kan het brandende gevoel op je lippen ook een beetje verlichten.

Als laatste heb je nog een pen nodig en een boekje/telefoon. Op je telefoon kan je muziek luisteren en notities maken mocht je geïnspireerd gedurende je trip. Dit kan je natuurlijk ook in een notitieboekje doen. Welke je ook kiest, neem altijd een pen mee! Als je op de boot geprikt wordt door bijvoorbeeld een mug, dan kan een pen helpen tegen de jeuk. Teken een cirkel om de bult heen, strak tegen de echte bult aan. Je gaat jezelf hier heel dankbaar voor zijn als het gebruikelijk kruisje weer niet helpt.


Mocht je ooit een boottrip gaan doen, dan moet je ook goed opletten dat je jezelf heel regelmatig insmeert, anders kom je als een kreeftje weer terug.

Knuffels <3,

Manon de kreeft.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s