Ik ben terug!

Lieve …,

De afgelopen 2 weken ben ik een beetje afwezig geweest. Ik was op vakantie in Turkije en de WiFi in het hotel werkte niet echt mee. Nu ik weer in Nederland ben, ga ik lekker door met bloggen en zullen er dus weer regelmatig artikelen online komen. Hieronder wat vakantiefoto’s, gewoon omdat het kan.

Knuffels <3,
Manon

Vliegtuigvleugel en ook nog een ondergaande zon.

Vervelend hoor, zon,  zee en strand.

Cocktails!

Schaamteloze selfie 💁🏻


☀️☀️☀️☀️

Uitzichtje 🙈

Schuimparty👯👯

Zwembadselfie 🐠🦄

Ik won het darttournament #lifegoals


Met Kyle de sexy animatieguy 💕

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s