Op het podium

Lieve…,

Afgelopen Dinsdag was het een hele gewone avond in het hotel. We waren rustig een spelletje Yatzee aan het spelen onder het genot van een goed glas Fanta. Om 22uur begon zoals elke avond de show.

Daar zaten we dan (mijn nicht, moeder, tante, neefje en ik), rustig op een bankje te wachten tot het zou beginnen. Vandaag zou Miss Fantasia worden gekozen. ‘Als ze naar me toe komen doe ik echt niet mee hoor’, zei ik. Maar daar stonden ze dan, aan mn arm te trekken omdat ik toch echt dat podium op moest. Oke oke, ik doe wel mee, maar alleen omdat mijn nicht ook meedoet. Daar zaten we dan, 4 vrouwen op een podium. We zouden 4 spelletjes gaan spelen en daar zou dan een winnaar uitkomen.

Voor het eerste spel moesten we een olifant tekenen. Dat klinkt heel makkelijk, maar het moest natuurlijk geblindoekt. Ik heb helaas geen foto van mijn creatie, maar het enige wat enigzins goed gelukt was, was het hartje dat ik tekende omdat ik nog een beetje tijd over had.

Het tweede spel was een catwalkoefening. Het was de bedoeling dat je als een model heen en weer zou lopen over het podium om vervolgens 3 poses te doen op een stoel (nailed it, not).

 


Het derde spel was een danceoff. 90 seconden improviseren is lang! Ohja, het moest natuurlijk wel een soort buikdansen zijn. Kijk me dansen dan 😂


Voor het laatste spel moesten we het publiek in. Zo veel mogelijk mensen kussen in 60 seconden. Als een idioot renden we door de mensen heen, struikelend over kinderen en mensen die hun hoofd op het laatste moment wegdraaiden (thanks he). Uiteindelijk had ik er 50, wat is stiekem best een prestatie vond.

Uiteindelijk heb ik een gedeelde tweede prijs gewonnen. Mijn nicht won een gedeelde eerste prijs en mag zich dus nu Miss Fantasia noemen. Ik wilde eerst niet, maar achteraf was het vet leuk (en vooral heel ongemakkelijk haha).

Knuffels <3,

Manon

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s