It’s my birthday! Tag

Lieve …,

Vandaag is het mijn verjaardag! Ik ben nu officieel 19 en eigenlijk verandert er dus pittig weinig in vergelijking tot mijn 18-jarige ik. Ik zal waarschijnlijk nog steeds elke keer als ik ergens 18+ zie staan een miniseconde teleurgesteld zijn om me vervolgens te bedenken dat ik daadwerkelijk 18+ ben. Vandaag wilde ik een artikel schrijven dat volledig in teken staat van mijn verjaardag. Vandaag zal ik dus vragen beantwoorden over mijn verjaardag (zet die feesthoedjes maar op tralalala)!

Bron

1.Welke dag is het nu?

Het is vandaag Maandag. Normaal heb ik (zoals de gehele normale mensheid) een gruwelijke hekel aan Maandagen. Maar vandaag, op Manon Maandag (slecht dit zeg) vind ik hem uitermate leuk (ik wilde even expres vaak de klank ‘maa’ gebruiken, gewoon om een beetje te pesten want dat mag als je jarig bent).

2.Op welke dag ben je geboren?

In 1997 was 1 Augustus op een Vrijdag. Misschien dat daar mijn liefde voor vrijdagen is geboren.

3.Wat stond er bovenaan je verlanglijstje dit jaar?

Bovenaan mijn verlanglijstje dit jaar stond een heel mooi horloge van Cluse. Het klokje is van marmer en ik ben er echt verliefd op. Ik draag hem dan ook vol trots!


4.Vier je je verjaardag altijd op de dag zelf?

Eigenlijk vier ik mijn verjaardag bijna nooit op de dag zelf. In mijn hele leven heb ik dat denk ik 2 keer gedaan (zover ik me kan herinneren dan). Ik ben eigenlijk altijd op vakantie als ik jarig ben, dus vier ik het meestal eerder. Vroeger vierde ik het altijd samen met mijn broer, die aan het eind van de maand jarig was.

5.Wat is het mooiste cadeau dat je ooit hebt gekregen?

Dit vind ik echt heel moeilijk! Sowieso vind ik alle cadeautjes die ik krijg heel leuk, maar vind ik het het allerleukste als mensen simpelweg aan me denken op mijn verjaardag. Een specifieke favoriet kan ik nu even niet kiezen.

6.Hoe vier jij je verjaardag en heb je tradities?

Ik vier mijn verjaardag in het buitenland. Ik ben op dit moment in Turkije en zal mijn dag chill doorbrengen aan het strand. Cocktail erbij en genieten. Ooit kwam een hele groep mensen van de hotelstaff voor me zingen met een grote chocoladetaart en een ander jaar had mijn nicht terwijl ik onder de douche stond onze kamer versierd.


7.Heb jij wel eens iets gevraagd maar nooit gekregen?

Niet zover ik me kan herinneren. Misschien als ik ooit iets heb gevraagd als een pony ofzo.

8.Wat is je lievelings taart?

Oh dit vind ik echt lastig. Ik vind verse slagroomtaart heel lekker. Maar ik hou ook van chocoladetaart, stroopwafelvlaai, appelkruimeltaart, kwarktaart en ga zo maar door. Ik hou gewoon van taart.

9.Wat zou jou ultieme verjaardagscadeau zijn?

Ik denk niet dat ik een ultiem verjaardagscadeau heb. Zolang de mensen die voor mij belangrijk zijn aan me denken, ben ik helemaal gelukkig. Cadeautjes zijn heel erg leuk, maar aanwezigheid van familie en vrienden vind ik persoonlijk veel belangrijker.

10.Krijg je veel kaartjes/smsjes/telefoontjes op je verjaardag?

Ja! Ik voel me stiekem altijd vet populair op mijn verjaardag. Ik lees alle berichtjes en refresh mijn telefoon dus ook zeer regelmatig en word echt heel blij van alle lieve berichtjes.

Bron

Dat waren alle vragen, ik ga weer lekker verder zonnen en genieten van mijn eerste uren als 19-jarige. Ondertussen doen deze kaarsjes lekker een dansje.

Knuffels ❤ ,

Manon

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s