Current favourite: luisterboeken

Lieve …,

Vandaag wil ik graag een van mijn favorieten met je delen. Als ik de laatste tijd even niets te doen had, dan pakte ik er vaak geen boek bij. Gedeeltelijk kwam dat dan omdat ik wilde bloggen of iets anders wilde doen, maar vaak kwam het ook omdat ik gewoon even geen zin had om echt te lezen (ja, het verbaasde mezelf ook #booknerd). Wat ik wel deed? Luisterboeken! Je kent ze vast wel van vroeger in de auto of van de reclames die nu vaak op tv en op de achterkant van de bus te zien zijn. Dit was echt de grootse oplossing voor mij de afgelopen weken. Elke keer als ik wel het verhaal wilde, maar niet echt wilde lezen, dan deed ik gewoon mijn oortjes in en hoefde ik alleen maar te luisteren. Dit klinkt natuurlijk redelijk lui, dat is het ook wel een beetje. Het enige wat je hoeft te doen is je kont in de zon planten en luisteren. Het begon bij mij echter niet uit pure lazyness.

Bron

Ik was een paar weken geleden een weekendje weg. Na een hele leuke en lange dag op het strand was ik redelijk gaar. In het huisje waar we verbleven was een groot bad aanwezig met een soort jacuzzi-stand (een oversized bubbelbad dus). Mijn plan: ik ga in bad liggen, Douwe Bob op de achtergrond en lezen. Het probleem kwam pas naar voren toen ik in het bad zat. Mijn handen waren al nat en ik bedacht me dat de kans dat ik mijn e-reader in het water zou laten vallen vrij groot was. Ik verdien hier wel even een applausje voor zelfkennis denk ik. EUREKA! Zoek je favoriete boek op op YouTube en luisteren maar! Dat zag er dus ongeveer zo uit, behalve dat ik geen man ben en het bad groot was, met bubbels, dus eigenlijk zag het er helemaal niet zo uit. Anyways…

Bron
Vanaf dat moment ben ik dus boeken gaan luisteren en eigenlijk bevalt het me prima (anders was het ook niet in een current favourite gekomen duh..). Dat wil dan weer niet zeggen dat ik helemaal ben gestopt met lezen, het staat alleen even op een lager pitje. Probeer dus vooral eens een luisterboek, je kan er een heleboel gewoon vinden op YouTube.

Knuffels ❤ ,

Manon

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s