Mijn Snapchat verslaving en ik

Lieve …,

Social media en ik zijn beste vriendjes. Ik ben redelijk actief op Instagram. Ik tweet de hele dag. Ik scroll wel duizend keer over mijn Facebookfeed en kan me uren achter elkaar vermaken op Pinterest. Maar als je me vraagt aan welk social media platform ik het meest verslaafd ben, dan antwoord ik, no doubt, Snapchat.
Snapchat en ik zijn gewoon een goed duo. En dan niet omdat ik van die geweldige verhalen maak (90% zijn gewoon selfies), maar ik vind het gewoon heel erg leuk! Ik kan echt genieten van die lelijke filters. Mijn hoofd als hond? I like it! De leukste filters vind ik stiekem toch degene die je hoofd mooier maken. Wie wil er nou niet een flawless gezichtje?

Snapchat geeft je gewoon ineens de mogelijkheid om erachter te komen hoe je eruit zou zien als aardbei, wie wil dat nou niet!

Daarnaast is het natuurlijk heerlijk dat je de lelijkste foto’s naar je vrienden kunt sturen, zonder dat ze als chantagemateriaal gebruikt kunnen worden. Oh en die faceswaps, die zijn goud!

Moraal van dit verhaal? Snapchat is gewoon leuk. Je kunt me volgen op moootjuuuh (prachtig I know).

Knuffels ❤ ,

Manon

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s