150 bezoekers!

Lieve lieve lieve..,

Vandaag verdien je meer dan slechts één lieve voor je naam. Die verdien je natuurlijk altijd, maar vandaag is voor mij een hele bijzondere dag.
Vanmiddag besloot ik om het uiterlijk van mijn blog te veranderen omdat ik hier simpelweg niet tevreden over was. Terwijl ik hier een beetje mee zat te spelen, bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn om een Facebookpagina aan te maken. So I did. Een vriend vertelde me dat ik mijn favoriete blogpost alvast moest delen zodat er in ieder geval iets op de pagina stond. En wow, wat had dat een effect!


Mijn favoriete schrijfster Lisette Jonkman likete mijn pagina en deelde daarna mijn bericht. Nog geen half uur later kreeg ik een berichtje van WordPress. ‘Je statistieken gaan door het plafond!’ Ik heb nu, een uur na het bericht, voor het eerst de 150 bezoekers behaald op mijn blog! Ik had nooit verwacht dat dit zo snel zou gebeuren, vooral omdat ik 4 dagen geleden nog maar 4 bezoekers had. Jeetje was is dat snel gegaan zeg. Ik ben hier zo onwijs dankbaar voor dat ik eigenlijk even niet zo goed weet wat ik moet zeggen behalve: Ik ben een extreem blij ei op dit moment en ik stuiter het hele huis door! Het is al vrij laat en dit is nogal een snel berichtje omdat ik dit echt niet aan zag komen maar ik wilde jullie gewoon heel graag heel erg bedanken. WOW. Echt onwijs bedankt, ik vind jullie allemaal geweldig.


Heel veel knuffels ❤ ,

Manon

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s