Na zonneschijn komt regen

Lieve …,

De afgelopen paar weken heb ik een poging gewaagd om mijn fluoriserend witte huidje een beetje kleur te geven. Dit is uiteraard hopeloos mislukt, maar het was leuk dat ik het kon proberen. Ik hou echt van die dagen in de tuin met je kont in de zon terwijl je een boek leest en een ijsje eet. Ik ben nou eenmaal een beetje een book-addict, laat me.

Bron

Toen ik vanochtend veel te vroeg wakker werd (wie plant er verplichte colleges om 9 uur ’s ochtends?) had ik het koud. Ik had een extreem sexy (*ahum*) fleecepyjama aan, sloffen aan mijn voeten, een dikke deken over me heen en ik had het koud. Niet een beetje frisjes, echt koud. Tot overmaat van ramp moest ik dus echt mijn bed uit als ik niet te laat wilde komen.

Nu zit ik op de bank en stort ineens de hemel naar beneden. Om een of andere reden vind ik het wel fijn. Het regent en hagelt door elkaar heen, de lucht is grauw en het is niet meer zo warm als een paar weken geleden. Maar vanaf de bank, van onder mijn dekentje, ziet die bui er wel heel mooi uit (ik heb het zelfs gesnapt). Het is de perfecte reden om op de bank, onder mijn dekentje met een kop thee een boek te gaan lezen. En als je dan na die bui toch naar buiten moet, ruikt het in ieder geval heel lekker. Of ben ik de enige die de geur van opdrogende regen heel fijn vind?

Bron

Anyway, ik wilde dus eigenlijk alleen even zeggen dat dit weer ook wel iets heeft, en dat het binnenkort weer zomers wordt. Ondertussen blijf ik even hopen dat er een goede onweersbui achteraan komt.

Knuffels ❤

Manon

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s