Get to know me tag

Lieve …,

Aangezien mijn blog nog heel nieuw is, leek het me leuk om de ‘get to know me’-tag te doen. Ik weet dat deze tag al heel oud is, maar ik vond hem toch wel heel erg leuk.

Knuffel <3,

Manon

 

Wat is je geboortejaar?

Mijn geboortejaar is 1997, het jaar dat het liedje Barbie girl van aqua uit kwam. Als dit liedje, ‘I’m a Barbie girl, in a Barbie world’, nu in je hoofd zit: graag gedaan. ❤

Bron

Hoe lang ben je?      

Ik ben klein maar nog net geen dwerg. Volgens mij ben ik met mijn 1,63 meter niet extreem klein, maar lang kun je het ook niet echt noemen.

 

Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd?

Toen ik vanochtend wakker werd dacht ik: ‘Ik lig echt heel lekker, het is Zaterdag, ik ga nog even verder slapen.’ #lui

 

Waar ben je op dit moment?  

Ik zit met dit moment onder mijn dekens op bed. Na het schrijven van deze tag ga ik waarschijnlijk ook slapen. Oke nee, waarschijnlijk ga ik een serie binge-watchen.

 

Single/relatie?

Single 🙂

 

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:

Ik ben een vrolijke, chaotische mafklappert die altijd probeert positiviteit en enthousiasme uit te stralen en mensen blij wil maken.

 

Guy-/Girlcrush?:  

Guycrush: Theo James, Miles Teller, als bookcrushes ook tellen kan ik nog wel even doorgaan.

Girl crush: Shailene Woodley en Miley Cyrus.

 

Wat zou je op dit moment graag willen?  

Een knuffel, een grote kop thee, een pak koekjes en een aflevering Spuiten en Slikken (want I mean Jan en Tim).

Bron
Wat is je doel in het leven?  

Dit is de eerste vraag die mijn cbr-examinator aan mij vroeg bij mijn tussentijdse toets. Ik ben er nog niet uit of die toets zo slecht ging door deze vraag of door mijn gebrek aan rijtalent maar in ieder geval was het hopeloos. Om maar even op de vraag in te gaan, ik weet het niet zo goed. Ik heb zo veel kleine doelen zoals het halen van een rijbewijs, het starten (en bijhouden) van een blog en met goede vrienden mooie herinneringen maken, dat ik het lastig vind om een specifiek levensdoel te noemen.

 

Waar ben je bang voor?  

Poppen in horrorfilms, 100%.

 

Heb je je rijbewijs?  

Nog niet, ben wel al een hele tijd aan het lessen dus het kan nooit lang meer duren, hoop ik.

 

Nagellak of lippenstift?  

Lippenstift, sowieso lippenstift. Vroeger droeg ik heel veel nagellak totdat iedereen in huis gek werd van die smerige geur. In de zomer draag ik meer nagellak omdat ik dan buiten kan lakken, maar ook dan zou ik zonder twijfel voor lippenstift kiezen.

Bron
Wat is je favoriete seizoen van het jaar?

ZOMER, ik hou van zon, zee, strand, warmte, mijn gezicht als er een sproetenbom op is losgelaten. Ik heb een hekel aan kou, regen, sneeuw, hagel en alles wat met de winter te maken heeft (behalve de feestdagen , dekentjes en warme choco). Dus zomer, kom snel, alsjeblieft.

 

Wil je ooit gaan trouwen?

Ja! Ik heb misschien een lichte verslaving voor ‘Say yes to the dress’. Ik wil ook zo’n mooie witte jurk aan en dan een beetje lopen huilen van geluk de hele dag (en hem laten huilen natuurlijk) #lifegoals.

Bron
Ben je een healthy-freak?

Nee, totaal niet. Ik heb wel periodes dat ik heel gezond wil eten en chocola uit mijn leven wil verbannen. Deze periodes komen echter meestal na periodes waarin ik anderhalve reep chocola per dag eet.

 

Wat voor kleur haar en lengte heb je?

Mijn rode haar is ongeveer tot iets onder mijn sleutelbeen #ginger. En heel soms in perfect licht zit er een gouden gloed overheen, dan zit ik echt non stop naar mijn haar te staren, wat trouwens heel lekker naar de bubblegum-shampoo van Aussie ruikt.

 

Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag?

Ik wil heel graag nieuwe kleding kopen en heb ook echt wel nieuwe kleding nodig. Ook probeer ik al een tijdje mijn kledingkast iets meer naar een beetje retro/vintage stijl te sturen en zoek ik dus altijd kledingstukken die in die stijl passen

 

Heb je tattoos?

Nee, maar ik vind ze wel heel mooi. De mooiste plekken vind ik aan de binnenkant van je bovenarm, bij je sleutelbeen en op je ribben.

Bron
Heb je piercings?

Ik heb normale oorbellen, tweede gaatjes en een helix in mijn rechteroor.

 

Draag je een bril?

Telt een zonnebril?

 

Wat is jouw perfecte pizza?

Ik ben die rare persoon die niet zo heel erg gek is op pizza. Maar een pizza met salami en baconreepjes zou ik niet zo snel afslaan.

 

Favoriete eten/drinken?

Ohjee, dat is echt een onmogelijke keuze! Mijn favoriete eten is denk ik alles met chocola, macarons of ijs, misschien wel alles? Mijn favoritere drinken is denk ik Fanta of thee, dat is wel een beetje wat ik de hele dag drink.

 

Wat is je favoriete parfum?

Daisy Eau so Fresh van Marc Jacobs. Deze geur draag ik echt dagelijks.

Bron
Wat is het laatste wat je kocht?

De boekenserie ‘The Selection’ van Kiera Cass. Heel erg veel liefde voor deze serie, de bookcrush op Maxon is real. Ook kocht ik ‘Schrijven kreng’ van Lisette Jonkman, een nieuwe MAC lipstick, mascara, een jurkje en twee broeken. Whoops.

 

Wat deed je vanochtend om 08:00 uur?

Slapen, duh, 8:00 uur is vroeg.

 

Favoriete ijsje?

Ben en Jerry’s cookie dough, dit zou ik echt iedere dag kunnen eten. Of die ene met cookie dough aan de ene kant en brownie aan de andere kant!

Bron
Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?

Ik heb echt een verschrikkelijk slaapritme. Ik ben echt een avondmens en slaap dus eigenlijk nooit voor 1:00. Vroeg opstaan doe ik dan ook alleen als het echt moet, maar vaak moet ik voor school wel op tijd mijn bed uit. Over het algemeen slaap ik dus niet zo veel

 

Wat zijn je plannen voor 2016?

Deze blog bijhouden, mijn studiejaar en mijn rijbewijs halen. Oh en natuurlijk gewoon zo veel mogelijk leuke dingen doen.

 

Met hoeveel kussens slaap jij?

5 en een pinguïn.

 

Ben je een ochtend of avond persoon?

Vraag het iedereen die mij kent, ik ben een echt avondpersoon. Ochtenden en ik gaan gewoon niet samen.

 

Ben je geordend of rommelig?

Over het algemeen ben ik een enorme chaoot, wat zich dan ook uit in hoe bijvoorbeeld mijn kamer eruit ziet. Toch zijn bijvoorbeeld mijn kledingkast en make-up lade heel erg geordend en overleef ik school door to do-lijstjes. Dus misschien een beetje van beiden?

 

Wat wil je op dit moment graag zien?

De nieuwe afleveringen van alle series die ik volg, Allegiant, knappe mannen zonder shirt. Best mooi lijstje toch?

Bron
Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt?

Oh jeetje, dan ben ik 28 en hoop ik een master gedaan te hebben, een leuke baan, getrouwd en misschien al een kind? Ik weet het niet, 10 jaar is zo veel!

 

Wie mis je op dit moment?

Ik mis mijn beste vriendinnen wel een beetje, ik spreek ze wel heel regelmatig op What’s app maar ik heb ze al een hele tijd niet meer gezien. Gelukkig komt daar snel verandering in!

 

Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf?

Dat is best wel een aparte vraag haha. Ik denk dat dat heel cliché mijn ogen zijn. Ik vind mijn zomersproeten ook leuk, maar dat is niet echt een lichaamsdeel.

 

Heb je een accent?

Voor zover ik weer heb ik alleen een beetje een Haarlemse ‘r’.

 

Zussen/broers, hoe oud?

Ik heb een hele lieve broer van 22.

 

Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit?

Ik word wakker en stel opstaan dan graag zo lang mogelijk uit. Dan ben ik laat en moet ik gaan rennen om mijn bus naar school te halen. Dan is het een dagje studie, thuis de literatuur lezen en ’s avonds misschien nog werken. Als ik dan thuiskom ga ik meestal nog even series kijken tot ik weer veel te laat ga slapen. Jeetje wat klinkt dit saai zo, maar gelukkig heb ik onwijs leuke vrienden die alles een beetje upspicen (is dat een woord?).

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s